ПП “Східний масив” чи не єдиний у Тернополі з колишніх ЖЕКів, хто має свій інтернет-сайт

Викликати сантехніка, повідомити про необхідність ремонту у будинку, дізнатись, коли має бути плановий ремонт сходової клітки чи що змінилось у комунальному законодавстві, тернополяни тепер можуть через Інтернет. Щоправда, на одному сайті – лише мешканці будинків, які обслуговує ПП “Східний масив”. Це підприємство – чи не єдине із колишніх ЖЕКів Тернополя, яке має свій Інтернет-сайт-повідомляє телеканал TV-4

Фото з проханням відремонтувати цоколь фундамент житлового будинку на бульварі Данила Галицького,4 надіслав на сайт один із користувачів. Підприємство швидко виконало прохання, каже Михайло Дереворіз. Врешті, для цього ПП “Східний масив” створювало свій сайт, аби мати найтісніший зв’язок із мешканцями. Будь-хто з них може заповнити на сайті колишнього ЖЕКу спеціальну форму і звернутись з проханням зробити те чи інше.

 

– Ці звернення ми реєструємо як вхідну кореспонденцію і вже відповідь надається відвідувачу в письмовій формі. На сайті відображені контакти – телефони працівників, телефони диспечерської служби, аварійної служби, а також графік прийому громадян, – розказує директор ПП “Східний масив” Михайло Дереворіз.

Не виходячи з дому чи офісу, на сайті можна також дізнатись про всі законодавчі новини у сфері житлово-комунального господарства України, рішення Тернопільського міськвиконкому, тарифи на послуги ПП “Східний масив” і ще чимало корисного. Крім того, є галерея, у якій фото машин, власники яких порушують правила паркування авто і нищать газони. А ще – знімки з акцій, які проводять працівники ПП “Східний масив”. Словом, інформації корисної – чимало. А хвилюватись, що якесь звернення залишиться на сайті непоміченим не варто, запевняє Михайло Дереворіз, який на сайті буває по кілька разів на день.

– Я його адмініструю сам. Я прослідковую, скільки там людей зареєструвалося, які приходять новини. Ну і по мірі можливості, звичайно, стараюся його наповнювати тою чи іншою інформацією. Може бути в день відвідувачів і 10, і 15. Це поки що замало, звичайно, але всього сайт відвідало сьогоднішній день понад 1760 відвідувачів чи користувачів, – розповідає Михайло Дереворіз.

За майже два роки роботи сайт себе виправдав, каже Михайло Дереворіз, ділиться планами його вдосконалення і переконує: рано чи пізно свої сайти створять всі колишні ЖЕКи Тернополя, бо це зручно і корисно як для тернополян, так і для тих, хто обслуговує житловий фонд міста.

Телеканал TV-4

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше