Тернополянам нагадують про декларування доходів на рахунках за квартплату

Понад 6 тисяч рахунків про оплату за квартирну плату з інформацією на звороті про необхідність декларування доходів розповсюджено протягом січня серед абонентів тернопільського приватного підприємства „Східний масив”. Цього вдалось досягти завдяки усвідомленню важливості декларування громадянами своїх доходів керівництвом підприємства.

Відтак, абоненти „Східного масиву” мали можливість дізнатися, що „Тернопільська об’єднана державна податкова інспекція запрошує громадян до 1 травня 2012 року подати декларацію про отримані у 2011 році доходи, з яких податок не утримувався, отримані у вигляді спадщини та дарування, у разі отримання іноземних доходів чи інвестиційного прибутку та тих, хто має право на податкову знижку”.

Сподіваємось, що незабаром таку інформацію-нагадування про декларувальну кампанію-2012 отримають і споживачі теплової енергії, води тощо. Раніше, як уже повідомлялось, з цією метою було віддруковано таку інформацію на більш, як мільйонному тиражі талонів для проїзду в міському електротранспорті.

Нагадаємо, що розпочалася кампанія декларування громадянами своїх доходів 1 січня 2012 року і другий рік поспіль триватиме до 1 травня. Головна й визначальна ідеологія цьогорічного деклараційного періоду – це добровільне виконання громадянами своїх обов’язків, сплата податків і підвищення податкової культури. Адже вчасна сплата податків – це пристойне життя для пенсіонерів, бюджетників, забезпечення належного фінансування закладів освіти, охорони здоров’я тощо.

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше