Міська рада закликає підприємців взяти участь у реформуванні системи ЖКГ

Тернопільська міська рада розпочала реформування системи житлово-комунального господарства міста. Запрошуємо підприємців подавати свої пропозиції щодо вдосконалення організації робіт та готовності до їх виконання з прибирання і ремонту доріг, утримання шляхово-мостового господарства, прибудинкових територій, озеленення, збору сміття.

Пропозиції приймаються у відділі реформування житлово-комунального господарства. Адреса: 46001, м. Тернопіль, вул. Коперника,1, тел. 52-54-22, 25-35-89, e-mail: rada.te.ua@ukr.net

«Під час офіційного візиту делегації міської ради у міста Республіки Польща ми побачили, що там уже 10 років діє змінена система підходів до реалізації потреб міста у житлово-комунальному господарстві. У Польщі відмовились від послуг великих підприємств комунальної форми власності і здійснили перехід на виконання послуг для потреб міста із застосуванням великої кількості малих приватних підприємств на конкурсних умовах. Даний підхід веде до зниження вартості послуг, а завдяки конкурсним умовам і конкуренції якість послуг зростає. Такий позитивний досвід ми готуємо до впровадження у Тернополі.

Запрошую усі установи, підприємства та підприємців подавати свої пропозиції щодо вдосконалення системи ЖКГ», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Сайт Тернопільської міської ради
Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше