У Тернополі комунальні послуги можна оплачувати через Інтернет

Мешканці міста Тернополя відтепер мають можливість оплатити за отримані житлово-комунальні послуги через мережу Інтернет. За ініціативи міського голови Сергія Надала та підтримки комунальних служб АТ «Імексбанк» запровадив сучасну систему оплати комунальних платежів.

Платежі за житлово-комунальні послуги проводяться миттєво, тому користувачі можуть перевірити стан свого рахунку не виходячи з дому, одразу ж після оплати.Щоб провести оплату, необхідно зайти на сайтhttp://ternopil.oplata.w1.ua, ввести свій особовий рахунок та адресу електронної скриньки, для відправлення копії чеку про оплату. Номер свого особового рахунку платник може взяти з квитанції про оплату проведену в будь-якому банку чи поштовому відділенні (Код 2099000…….).

Після входу на сайт користувач потрапляє на сторінку з даними по його помешканню:

При проведенні першої оплати потрібно звірити свої особові рахунки по всіх комунальних службах для унеможливлення проведення невірних оплат в подальшому.

Сплачувати можна за одну або декілька послуг та вносити показники лічильників за електроенергію, газ, воду та ін.

Після введення даних – потрібно натиснути кнопку «Перейти до сплати», вибрати реквізити платіжної картки, ввести «ССV2» – це спеціальне число, яке забезпечує додаткову безпеку. CVV2 (CVC2) як правило написаний на звороті картки (останні три цифри на смузі для підпису)та натиснути кнопку «Платити». Платник вводить свої платіжні реквізити безпосередньо в процесинговому центрі на захищеній сторінці платіжного сервера, отже, платіжні реквізити картки платника не будуть доступні персоналу сайту. Такий підхід є реалізацією вимог по безпеці міжнародних платіжних систем для транзакцій електронної комерції.

Також додатково користувачу прийде на мобільний телефон запит про підтвердження паролю для проведення оплати (для цього потрібно ввести номер свого мобільного телефону у форматі +380……).

По вказаній користувачем електронній адресі надійде підтвердження проведеної оплати.

У випадку неточностей по особових рахунках прохання звертатися за електронною адресою oplataternopil@gmail.com

Сайт Тернопільської міської рад

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше