На дільниці оповіщення, що створена на базі ПП «Східний масив», знову відбулися навчання

У зв’язку із воєнною ситуацією в країні у Тернополі постійно проводиться перевірка готовності дільниць оповіщення. 27 листопада на дільниці оповіщення базі ПП «Східний масив» відбулися навчання для керівників дільниць оповіщення, створених при підприємствах житлово-комунального господарства.

В ході заняття основна увага приділялася відпрацюванню єдиної методики роботи посадових осіб військових комісаріатів, адміністрації пунктів оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів під час переведення військового комісаріату на функціонування в умовах особливого періоду і проведення мобілізації людських та транспортних ресурсів.

Навчання провів в.о. міського військового комісара Тернопільського міського об’єднаного військового комісаріату майор Микола Бойко. Він відмітив що дана дільниця перебуває у повній готовності до виконання своїх завдань.

Такі навчання відбуваються вже не вперше і надалі будуть регулярно проводитися на усіх дільницях оповіщення у м. Тернопіль.

 

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше