Працівники обслуговуючих підприємств просять жителів із скаргами звертатись до них

Не так легко вирішити питання жителів будинку на 15 квітня, 1, адже ця територія є суміжною із будинком за адресою Злуки, 57. Тому і з заїздом, і з дитячим майданчиком, претензії до яких мали тутешні мешканці, ситуація неоднозначна.

ВАСИЛЬ ВІТУШИНСЬКИЙ, заступник директора ТОВ «СОВР»:

«Нашими силами були пофарбовані елементи, які знаходяться на обслуговуванні і ще лишилися роботи за бажанням мешканців закінчити бесідку, яку вони своїми силами сконструювали. І стоїть питання в даному випадку про заїзд, який знаходиться. Заїзд в стані не дуже хорошому, можна сказати, але він рахується як заїзд до дворів і в плані відношення до прибудинкової території він не має».

Щодо іншої ситуації на вулиці Бандери, 27, то тут люди чи не найбільше скаржились на стан асфальтного покриття у дворі та прибирання. Директор підприємства, яке обслуговує цей будинок, пояснив нам ситуацію.

МИХАЙЛО ДЕРЕВОРІЗ, директор ПП «Східний масив»:

«Були зауваження щодо асфальтування двору – асфальтування двору не входить в вартість тарифу на утримання будинку і прибудинкової території. Ця робота відноситься до капітального ремонту. На цьому будинку є постійно закріплений двірник. Її звати Марія Мельник. От вона є буквально рядом, в цьому дворі, і вона тут постійно прибирає, закріплена за цим будинком».

п.МАРІЯ, мешканка будинку С.Бандери, 27:

«Це дуже добра жіночка. Вона так прибирає, що ще ніхто так не прибирав як вона прибирає. Ну най би мав гріх хтось казати за неї! А як посідають ті мамочки всі, як наберуть з собою тих сємочків, як зачнут дзьобати, ну та певно, коло них треба опше прибиральниці окремої. А так – то нє. Вона дуже добре прибирає».

– А як зачасто бачите її?

– Кожний день.

Михайло Дереворіз також зазначає, в цьому будинку є кілька боржників, що впливає на роботу підприємства.

МИХАЙЛО ДЕРЕВОРІЗ, директор ПП «Східний масив»:

«На сьогоднішній день в цьому будинку є 6 потенційних боржників, які мають заборгованість більше 2000 гривень, а в загальному будинок за утримання будинку винен 24000 гривень. Є один-єдиний шлях – це підготовка позовної заяви до суду. Суд розглядає, приймає рішення і передається в виконавчу службу на примусове стягнення».

А от мешканці будинку за адресою Пушкіна 5, найбільше скаржились на роботу електрика. В «КомЕнерго Тернопіль» кажуть, напряму до них із такими скаргами люди не зверталися. Тому, можливо, і виникла така ситуація. Адже великої проблеми там не було.

ІГОР БОРЧУКОВ, електрик ТОВ «КомЕнерго Тернопіль»:

«Ну, я дивився там, з виключателем. Він трошки вже старенький, і таке буває з виключателями, ну, начинає барахлити з часом. Вчора його трошки відремонтував, то вже він тепер нормально включається. Ну, і там лампочки, прийшлось декілька поміняти. Це в під’їзді, так».

Працівники всіх обслуговуючих підприємств нагадують, з будь-якими питаннями та скаргами жителі можуть звертатися безпосередньо до них.

Телеканал ІНТБ

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше