Якщо розбилося дзеркало? Що робити?

Повір’я про те, що якщо в будинку розбилося дзеркало, означає, трапиться невдача, існує фактично у всіх народностей світу. При всьому цьому, в одних країнах, вважається, що розбите дзеркало затягує роки нещасть, в інших — жінка, яка розбила дзеркало, не зуміє відшукати власного нареченого, також країни, в яких відображення в дзеркалі пов’язано з певною людиною, і якщо розбити його, це принесе йому труднощі. Якщо розбилося дзеркало, що робити? Жахи з приводу «що робити — розбила дзеркало» існує багато століть. Причина віри в те, що розбите дзеркало приносить невдачу відбувається з переконання в тому, що дзеркала представляють собою зв’язуючі кордону між паралельними світами. А означає, можна побачити душу людини у відображенні і чинити на неї певний вплив. Є і більш прагматичне роз’яснення. У давнину, дзеркала були досить дорогим задоволенням, у зв’язку з чим, розбити дзеркало означало завдати великої речовинний шкоду будинку.

У зв’язку з усіма перерахованими повір’ями, логічно, навіть самий прагматичний і далека від забобонів людина, яка розбила дзеркало, відчуває певну тривогу. Все знаходиться в залежності від того, у що ми віримо. Тому дуже важливо знати, якщо розбилося дзеркало, що робити, для того, щоб попередити прогнозовані наслідки подібного необачного діяння.

Отже, розбилося дзеркало що необхідно робити?
Розбите дзеркало ні за яких обставин не можна чіпати руками, у нього заборонено дивитися, тому що вважається, що можна побачити створінь з паралельного світу. По іншому повір’ям, розбиті частини дзеркала здатні відняти актуальну енергію того, хто в їх подивиться. А порізати руку осколками дзеркала вважається самим легким методом накликати невдачу.

Для того, щоб ваше відображення не потрапило на скалки дзеркала, потрібно накинути на нього шматочок хоч якої матерії, ганчірку або газету. Далі потрібно зібрати акуратненько осколки, прямо до дрібних. При всьому цьому краще надіти рукавички, щоб не порізатися. Після чого, місце, де було розбито дзеркало, потрібно копітко прибрати, а сміття відразу винести з будинку. З величезним осколками дзеркала необхідно вчинити трохи по іншому.

Якщо розбилося дзеркало, що робити з большеннимі осколками? Є наступні варіанти.

  • По-перше, можна помістити осколки дзеркала під проточну воду. Вважається, що це дозволить зняти негативні наслідки подібного інциденту. Після подібного «ритуалу» осколки можна викинути у сміття зі розміреним душею.
  • По-друге, можна зібрати осколки і винести геть із дому. Але робити це потрібно на заході. Можна викинути осколки навіть в сміттєвий бак, поблизу житла. Але при всьому цьому, потрібно вимовити такі слова: «У себе, а не від себе».
  • По-третє, так як дзеркала можна в землю, але не на власній ділянці. Але слід знати, що закопувати їх необхідно відбиває поверхнею вниз.
    Для власного спокою, місце, де розбилося дзеркало, можна окропити церковної водою або поставити свічку, хай вона палає більше трьох годин.

Також потрібно сходити в церкву, помолитися і поставити свічку за здоров’я, у випадку, якщо дзеркало було розбите в момент вашого відображення в ньому.

Вдома залишати осколки дзеркала категорично заборонено. Адже вони збирають нехорошу силу, таким макаром, залучаючи неспокою і захворювання. Купіть нове дзеркало. Необхідно також знати, що брати в будинок дзеркало, замість того, яке було розбите, потрібно в першій половині днинки. В особливості відмінно діє це повір’я, якщо брати нове дзеркало в день повного місяця. І дуже принципово, якщо розбилося дзеркало, що робити — постарайтеся не мислити про негативні прикмети, нещастях і негаразди. Необхідно викинути з голови тривожні думки і хвилювання, тоді всі нещастя не потривожать ваш спокій і житло.

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше