Тернополяни можуть сміливо оплачувати комунальні послуги через звичні інтернет-сервіси

Сьогодні, 21 грудня,  “ПриватБанк” офіційно став державним. Новий склад правління та наглядової ради ще обговорюють. Втім споживачі забили тривогу від вечора неділі, 18 грудня, коли Кабмін ухвалив рішення та підтримав пропозицію Нацбанку і Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ «ПриватБанк» в стовідсоткову державну власність. Команда фінустанови доклала всіх зусиль, щоб врешті-решт всі платежі для фізичних осіб та корпоративних клієнтів почали працювати в стандартному режимі. Тому тернополяни можуть сміливо здійснювати оплату комунальних платежів за допомогою сервісів, до яких вже звикли.

Зокрема, як зазначив директор ПП «Укрспецінформ» Михайло Шидлівський, повноцінно працюють системи  www.oplata.te.ua  та eps.te.ua. За допомогою eps.te.ua можна й надалі здійснювати безкоштовну передачу показів лічильників. У разі виникнення змін, ми оперативно повідомимо про це нашим читачам.

Як повідомив  керівник регіонального прес-офісу «ПриватБанку» Олександр Жильцов, «ПриватБанк» у Тернополі продовжує працювати у звичному режимі. Наразі працюють всі можливості для здійснення оплати за комунальні послуги, відтак тернополяни можуть скористатися як сервісом «Приват – 24», так і терміналами самообслуговування. У звичайному режимі банк обслуговує фізичних осіб — мережа відділень та терміналів самообслуговування банку приймають платежі без обмежень, банкоматна мережа «ПриватБанку» завантажена готівкою, збої у роботі банкоматів з технічних причин не перевищують звичних показників.

Тернопіль житлово-комунальний

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше