“Законодавчі новели реформи ЖКГ” (м.Львів)

2 березня 2018 року у місті Львові відбувся четвертий регіональний практичний семінар на тему: “Законодавчі новели реформи ЖКГ”.

Організаторами семінару виступили: Центр бізнес-освіти в будівництві та ЖКГ за підтримки Громадської ради при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Комітету з питань підприємництва в сфері житлового та комунального господарства при ТПП України.

Метою серії практичних семінарів є: створення раціональної дискусії між представниками влади, утримуючих та управляючих житловим фондом компаний і тепло-, водопостачальних підприємств, в ході якої спікерами роз’яснюються окремі положення законодавства та проектів нормативно-правових актів реформування житлово-комунального господарства і механізмів енергозбереження.

В ході семінару було розглянуто основні аспекти нової редакції Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, проекти підзаконних НПА, нормативно-правове забезпечення роботи Фонду енергоефективності, етапи реформування сфери теплопостачання, нормативно-правове забезпечення якості водопостачання та водовідведення, а також питання щодо діяльності управителів.

Протягом дня учасникам семінару про нововведення та особливості реформування сфери житлово-комунального господарства розповідали, провідні фахівці Мінрегіону Світлана Потапенко та Тетяна Медвідь, а також експерти Громадської ради при Мінрегіоні: Валерій Ковалюк і Павло Міхайліді.

 

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше