Виконавчий комітет закликає тернополян долучитися до двомісячника благоустрою

Традиційно, з 1997 року, навесні в нашому місті з 2 квітня до 31 травня проводиться двомісячник благоустрою.

Рішенням виконавчого комітету від 14.03.2012р. №394 «Про проведення двомісячника благоустрою та Дня довкілля» затверджено заходи комплексного благоустрою та склад координаційної групи.

Головною метою проведення двомісячника є організація здійснення силами широких верств населення, суб’єктами господарювання усіх форм власності, комунальними службами міста широкого комплексу заходів, спрямованих на поліпшення благоустрою міста, озеленення та покращення стану довкілля.

У ході проведення даного заходу планується провести 6 квітня цього року загальноміську толоку та 21 квітня День довкілля.

Вказаними заходами передбачено:

  • очищення прибудинкових територій і шляхово-дорожньої мережі;
  • ремонт і фарбування обладнання дитячих, спортивних та господарських майданчиків, куточків відпочинку;
  • впорядкування майданчиків розміщення контейнерів для збору муніципальних відходів;
  • замощення розкопок;
  • очищення горищ та підвалів житлових будинків ;
  • ремонт зелених насаджень та озеленення місць загального користування, тощо.

По завершенні двомісячника благоустрою планується відзначити організації, підприємства, установи та суб’єктів господарювання, які з відповідальністю віднесуться до виконання заходів з підвищення рівня благоустрою території міста.
Звертаємось до керівників підприємств та організацій, суб’єктів господарювання та усіх тернополян з проханням навести порядок у власній домівці.
Тільки спільними зусиллями, забезпечивши партнерство влади та громади, ми зможемо зберегти належний благоустрій м. Тернополя.

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше