Зловмисник викрадав гальмівні котушки ліфтів

34-річного крадія не цікавило, що в багатоповерхівках мешкають пенсіонери, сім‘ї з малими дітьми, байдуже було йому і до безпеки жителів висоток.
Протягом січня-лютого на житловому масиві «Східний» частими стали крадіжки з ліфтів. Невідомий вночі проникав до машинного відділення і викрадав звідти гальмівні котушки. Було зрозуміло, як комплектуюче, зловмисникові крадене було не потрібне, лиходія спокушували декілька кілограмів мідних дротів, які можна було здати в пункт прийому металобрухту як цінний метал.

Оперативно-розшукові заходи, проведені співробітниками міського відділу міліції, допомогли затримати крадія. Ним виявився 34-річний тернополянин. Постійного місця проживання чоловік не мав, тож за житло облюбував підвал однієї з багатоповерхівок. Родичі, продавши квартиру в обласному центрі, переїхали мешкати до одного із сіл Зборівського району. Та чоловік до провінції не хотів.

Взявся обкрадати ліфти. Вночі проникав до під’їздів батоповерхівок і з машинного відділення викрадав гальмівні котушки. Як зізнався, обчистив сім будинків, переважно на Східному масиві. Заняття нескладне, але прибуткове, адже на пунктах збору металобрухту завжди можна було виручити майже сотню гривень. Кримінальне заняття так захопило лиходія, що мав намір продовжувати. Та на шляху стали міліціонери.
Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше