Дізнайтеся, як влада Тернополя оцінила роботу вашого ЖЕКу

У Тернополі підбили підсумки двомісячника контролю якості роботи ЖЕКів. Коли 16 вересня двомісячник стартував під гаслом “Чистий під’їзд – чисте місто”, очільник Тернополя Сергій Надал пообіцяв: найгірший ЖЕК за підсумками перевірки розформують, а житловий фонд, який він обслуговував, передадуть іншим ЖЕКам. 13 листопада, привселюдно підбиваючи підсумки двомісячника, у сесійній залі міськради про можливість ліквідації якогось із ЖЕКів Тернополя ніхто не говорив.

Загалом у Тернополі спеціально створена для цього комісія перевірила роботу всіх 12 підприємств, що обслуговують житловий фонд. Склали 4 попередження, винесли 5 доган. Одним із найкращих назвали ПП “Дружба сервіс – Житло-1″, у приклад ставили ПП “Східний масив”, де розроблене програмне забезпечення побудинкового обліку заяв мешканців та їх виконання і є свій сайт.

Докладну інформацію про підсумки перевірки діяльності кожного з 12-ти ЖЕКів у порядку, в якому їх перевіряли, представив заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський. Що влада з’ясувала про ваш ЖЕК, можете дізнатись з перших вуст і ви. У відео ІА “7 Днів-Україна” про ЖЕКи йдеться у такому порядку:

1 частина: ТОВ “КомЕнерго-Тернопіль“, ТОВ “Мрія”, ПП “Дружба-сервіс-Житло-1″, ПП “Люкс“, ПП “Наш дім”, ПП “Східний масив”, ПП “Вікторія-М“, ПП “СОВР” і “СОВР-1″,  ПП “Сонячне“, початок про ПП “ТернопільКом-Сервіс“;

2 частина: завершення про ПП “ТернопільКом-Сервіс“, ЖЕК №13 ЖБК, ПП “Благоустрій”.

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше