УВАГА! У місті не буде води!

У зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж буде припинено водопостачання Тернополя та навколишніх сіл від 00 год. 25 жовтня до 24 год. 26 жовтня. У середу в окремих точках розподільчої мережі може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, а отже, – непридатна для вживання в питних цілях чи для приготування їжі.

За словами директора КП «Тернопільводоканал» Володимира Кузьми, промивання водопровідних мереж комунальне підприємство здійснює двічі на рік: навесні та восени. Їхня мета – покращення якості питної води.

– Ми зробили все для того, щоб зупинка водопровідних насосних станцій у жовтні співпала із осінніми канікулами в школах, – зауважує Володимир Кузьма. – Це мінімізує можливі негативні наслідки, спричинені відсутністю води в місті.

Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та рекомендує завчасно набрати необхідний запас води.

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше