Як окремі мешканці користуються каналізацією

12 січня 2013 року на сайті «20 хвилин» було опубліковано матеріал «Сморід з підвалу чути в  квартирах», де описано, що мешканці п’ятого під’їзду будинку за адресою  вулиця Протасевича,4 живуть в смороді від фекалій.

23 січня 2013 року ситуація повторилася…

О 8год. 40 хв. на диспетчерську службу ПП «Східний  масив» поступило повідомлення з інформаційно-диспетчерської служби міської ради 15-80,  що з підвалу п’ятого під’їзду будинку Протасевича,4  чути сильний запах. На виклик було направлено слюсарів-сантехніків  підприємства. При виконанні очистки каналізаційної системи працівниками витягнуто ганчір’я  різної величини, що відображено на відео та фото.

В зв’язку з цим звертаємося  до мешканців будинку Протасевича,4, а особливо п’ятого під’їзду дотримуватися елементарних правил користування  каналізацією та з повагою відноситися до сусідів. Засмічення внутрішньо-будинкової каналізації  призводить до виникнення аварійних ситуацій та витоку стоків в підвальні приміщення.

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше