Мешканці будинку проспект С.Бандери, 92 змагаються, у кого красивіший під’їзд

Подружжя тернополян, що мешкають на проспекті С.Бандери,92, вже декілька років поспіль докладають чимало зусиль, щоб поблизу їхнього помешкання було затишно та красиво. Лев та Галина Пепеляєви власноруч фарбують лавку та огорожу клумби, якою опікується пані Галина, при цьому до роботи підходять творчо і з любов’ю. Пенсіонери на життя не нарікають та переконані, що усі тернополяни повинні долучатися до благоустрою міста, а не чекати, що це хтось робитиме для них.

Ми – пенсіонери, нам по 68 років, – розповідає пані Галина, – але сидіти в хаті – це не для нас. Ми намагаємося зробити все для того, щоб у нашому дворі було красиво, щоб тут приємно було відпочивати. Від ПП «Східний масив», яке обслуговує наш будинок, ми завжди маємо підтримку – нам допомагають фарбою потрібними матеріалами, жодних зауважень не маємо. Але ми вважаємо, що чекати, склавши руки, що хтось все зробить для нас – неправильно. Я вирощую квіти, а у всіх інших справах – цілком покладаюся на майстерність свого чоловіка.

Пан Лев підтримує дружину та допомагає їй усім, чим може. Він каже:

Тернопіль – красиве місто. Кожна людина, яка живе тут, має розуміти, що ця краса – у її руках, і ми усі маємо докладати зусиль, щоб наше місто й надалі було квітучим та красивим.

Як розповіла заступник директора ПП «Східний масив» Надія Пенкна, не лише подружжя Пепеляєвих у цьому будинку доглядає за прибудинковою територією. У сусідньому під’їзді мешкають люди, які також висаджують квіти, фарбують лавки та парканчики.

http://komun.te.ua/

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше