Спеціальні лопати для відгортання снігу виготовили в приватному підприємстві «Східний масив»

Спеціальні лопати для відгортання снігу виготовили в приватному підприємстві «Східний масив» у  Тернополі. Оцінити роботу нової техніки працівники комунального підприємства зможуть тільки з появою першого снігу. Вони вважають, що  такими лопатами очищати дороги буде значно швидше та якісніше.

Готуючись до зими, комунальне підприємство « Східний масив» до пари своїх машин придбало ще один трактор Т-25 і виготовило для них снігоочисні лопати. Використали на них відбірний, товщий метал. Впевнені, такою технікою виконувати роботу вони будуть якісніше та швидше.

–Ми виготовили дві одиниці для наших тракторів. Виготовляли їх майже тиждень часу, пішло нам на виготовлення оцих двох нових лопат. Вартують в спеціалізованих магазинах від 600 до 800 доларів. А кошти ми самостійно, з власних коштів придбали метал і з нашими працівниками виготовили їх, – розказує директор ПП «Східний масив» Михайло Дереворіз.

Наразі, таких лопат є тільки дві, та до кінця цього тижня планують зробити ще одну. Загалом, запевняє керівник, комунальне підприємство до зими готове. У їхньому підпорядкуванні трактори для відгортання снігу понад п’ятнадцять – двадцять сантиметрів, ескаватор – для значно більших опадів та ще один трактор, який спеціально облаштований для посипання піщано-соляною сумішшю.

–У 2013 році міський голова дав доручення всім підприємствам, які обслуговують житловий фонд придбати техніку. То ми позаминулого року придбали оцей ескаватор, він може служити як ескаватор і як важка техніка для очистки великого снігу. І цього року ми придбали трактор, Т-25 на який встановили обладнання для посипки піщано-соляних сумішей, – каже Михайло Дереворіз.

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше