Управління житлово-комунального господарства презентує новий сайт

Десятого лютого у сесійній залі Тернопільської міської ради відбулася презентація оновленого сайту управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології. До цього часу тернополяни могли скористатися сайтом jkg.at.ua, який замінили на більш сучасний та зручний для користувача komun.te.ua. Однією з переваг нового сайту є те, що він оперативно наповнюється інформацією про діяльність управління та комунальних підприємств Тернополя. На сайті можна також залишити скаргу, зауваження чи пропозицію щодо діяльності ЖЕКу чи інших комунальних установ Тернополя (рубрика «Електронна приймальня»). Директор приватного підприємства «Східний масив»  Михайло Дереворіз, який ініціював створення даного сайту,  під час презентації зауважив, що планується на сайті розміщувати інформацію, щодо трансформації міста протягом століть.

У рубриці «Історія» ми плануємо познайомити читачів насамперед із історією управління, написати про його ветеранів, про тих, хто долучився до розвитку Тернополя. Також у цій рубриці буде зібрана найрізноманітніша інформація про будинки та споруди Тернополя, і про те, якими раніше були вулиці міста. Тому будемо вдячні, якщо охочі будуть приносити світлини старого Тернополя, щоб ми могли їх опублікувати на сайті.

У рубриці «Люди» можна буде прочитати про тих, хто працює у житлово-комунальній сфері: від двірників до начальників відділів управління. Окрім «Новин» ми передбачили рубрики «Офіційне» та «Актуально», де буде зосереджена важлива для містян інформація.

За допомогою сайту можна скористатися послугою подачі показників а також оплати комунальних послуг через інтернет. Розробник сервісу Михайло Шидлівський, вважає, що таким чином сайт буде мати не лише пізнавальне, але й цілком практичне значення.

Про те, що здійснити оплату або подати показники лічильників через інтернет, ми вже повідомляли. Відтепер знайти посилання, за допомогою яких можна скористатися послугами тернополяни можуть на оновленому сайт управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, – каже він.  – Кожен платник, який скористався вказаним сервісом, може оплатити комунальні послуги в будь-який час дня чи ночі, при потребі – переглянути історію усіх здійснених ним платежів та, за бажання, роздрукувати квитанцію.

До слова, подати показники з допомогою сервісу eps.te.ua можна за принципом єдиної квитанції (яка передбачає усі послуги). Також тернополяни можуть скористатися можливістю подати показники лише за воду, або за газ: у розділі «Подати показники» оприлюдненні посилання на відповідні сторінки КП «Тернопільводоканал» та ПАТ «Тернопільміськгаз».

Можна знайти на сайті також інформацію про структуру управління та графіки прийому фахівців, а також про підприємства, які перебувають у підпорядкуванні управління.

Зараз сайт працює у своєрідному тестовому режимі, тому пропонуємо долучатися активним тернополянам та пропонувати свої ідеї щодо підвищення його функціональності та інформативності.

Управління житлово-комунального господарства,благоустрою та екології

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше