У Тернополі завершено капітальний ремонт прибудинкових територій на проспекті С.Бандери, 74 та вул. Слівенська, 3

У Тернополі продовжується капітальний ремонт прибудинкових територій, міжквартальних проїздів, тротуарів, а також ряду інших об’єктів житлового фонду.

Наразі уже ремонтні роботи завершені у дворах на пр-кті С.Бандери, 74 та вул. Слівенській, 3, а також поблизу триває облаштування тротуару фігурними елементами мощення вздовж вул. Слівенської.

Оглянув стан проведення ремонтних робіт міський голова Сергій Надал.

«Об’їзд об’єктів, де проводять ремонти, я проводжу постійно, щоб почути думку тернополян та побачити якість виконаних робіт, – зазначає Сергій Надал.

– Наприклад, роботи на пр-кті С.Бандери, 74 та вул. Слівенська, 3 були проведені у комплексі, адже ці об’єкти знаходяться неподалік один одного.
Проекти були замовлені ще минулого року, у яких була врахована думка мешканців щодо розміщенням сміттєвих контейнерів, дитячих майданчиків та облаштування проходів через двори».

Як додає Сергій Надал, наразі капітальні ремонтні роботи проводяться у дворах будинків на вул. 15 Квітня, 5, вул. Б. Лепкого, 14, вул. Лучаківського, 12, вул. Симоненка, 2, міжквартального проїзду на вул. 15 Квітня, 7 – вул. Братів Бойчків, 5. Також триває капітальний ремонт тротуарів, відповідно до затвердженої програми, на вул. Є. Коновальця, вул. Морозенка, 5, вул. Миру та інших об’єктах.

http://www.rada.te.ua/novyny/35623.html

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше