Двомісячник благоустрою триває у Тернополі

У Тернополі триває двомісячник благоустрою. До 1 травня до належного стану приведуть прибудинкові території, ямково відремонтують дороги, пофарбують огорожі та дитячі майданчики. У багатьох під’їздах уже пахне свіжою фарбою. Працівники обслуговуючих підприємств наводять лад на сходових клітках, у місцях загального користування замінюють старі вікна на нові металопластикові, ремонтують освітлення, вхід до під’їздів.

Бригада майстрів приватного підприємства “Східний масив” наводить лад у під’їздах багатоповерхівок. На черзі 20 будинок на проспекті Степана Бандери. Тут білять стіни, фарбують вікна та двері.

– Все робимо, білимо, малюємо, перила, панелі, вікна, двері вхідні, повністю ремонт в під’їзді. Як коли справляємось, три-чотири дні. Всі задоволені, кажуть, що дуже скоро і гарно робимо, – розповідає маляр ПП «Східний масив» Марія Городиловська.

У рамках двомісячника благоустрою у кількох будинках облаштовують вхід до під’їздів, зокрема, замінюють дашки. Крім того, на прибудинкових територіях обрізають дерева, прибирають двори та встановлюють лавки, пісочниці.

– Проводимо ремонт сходових кліток в трьох будинках одночасно, також займаємось підрізкою дерев, вивозимо гілля, наведенням порядку. Тобто до Великодніх свят на нашій території в місті має бути наведений належний порядок, – говорить керівник ПП “Східний масив” Михайло Дереворіз.

Цього тижня працівники управління соціальної політики ТМР організували толоку та прибрали територію неподалік від їх установи, яку вважають “нічийною”. З потеплінням такі толоки стануть у місті традиційними.
Зокрема, 26 березня координатори толоки закликають тернополян долучитись до прибирання парку.

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше