Міський голова відзначив керівників обслуговуючих підприємств за участь у конкурсі «Феєрія новорічного міста»

15 січня на Театральному майдані Тернополя відбулося нагородження переможців новорічно-різдвяних конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста». Очільник Тернополя Сергій Надал відзначив переможців подяками та грошовими винагородами.

Міський голова подякував усім конкурсантам за участь у конкурсі, за нові креативні ідеї в оформленні закладів сфери обслуговування, вітрин та подвір’їв, а також за відновлення та популяризацію національних різдвяних традицій.

Поряд з іншими учасників були відзначені і керівники підприємств, які брали участь у конкурсі в номінації “Новорічна красуня”. Отже, за свій внесок у новорічно – різдвяний настрій міста, відзначили ПП «Східний масив» бульвар Д. Галицького, директор – Дереворіз Михайло Євгенович, ПП «Вікторія-М», директор – Коваль Надія Євгенівна, ПП «Дружба-сервіс-житло1», сквер Миру, директор – Лемега Олег Васильович, ДП-2 ЖЕК-13 ЖБК, директор – Савула Роман Степанович.

Переможці в номінації конкурсу «ФЕЄРІЯ  НОВОРІЧНОГО МІСТА»:

Номінація «Зелена модниця»:

За І місце з врученням сертифікату в розмірі 700 грн.

  1. Тернопільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №24, директор – Каразія Ігор Юрійович
  2. ПП «Східний масив» бульвар Д. Галицького, директор – Дереворіз Михайло Євгенович

 За ІІ місце з врученням сертифікату в розмірі 400 грн.

  1. Тернопільську спеціалізовану загальноосвітню школу І ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки, керівник – Музика Любов Володимирівна, педагог – організатор
  2. ПП «Вікторія-М», директор – Коваль Надія Євгенівна,

 За ІІІ місце з врученням сертифікату в розмірі 200 грн.

  1. Тернопільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №27 ім. Віктора Гурняка, керівник проекту – Матлах Світлана Іванівна, заступник директора з виховної роботи
  2. ПП «Дружба-сервіс-житло1», сквер Миру, директор – Лемега Олег Васильович
  3. ДП-2 ЖЕК-13 ЖБК, директор – Савула Роман Степанович

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше