Сергій Надал провів нараду з керівниками ЖЕКів щодо підключення будинків до опалення

20 квітня очільник Тернополя Сергій Надал провів нараду з керівниками обслуговуючих організацій, так званими «ЖЕКами», щодо опалення в усіх установах та будинках міста. Міський голова ще раз наголосив усім присутнім про обов’язок працювати якісно та оперативно.

«З 18 квітня у Тернополі відновлено теплопостачання. Зі своєї сторони КП«Тернопільтеплокомуненерго» виконало усе, подало опалення до медичних та навчальних установ, до будинків. Натомість виникли проблеми з подачею тепла у самих будівлях, за що відповідальні ЖЕКи, ОСББ або інші структури, – розповідає міський голова. – Звичайно, що одночасно тепло не могло податися в усі будівлі, адже  після завершення опалювального сезону мережі були запломбовані і їх треба було розпломбувати. Проте деякі керівники ЖЕКів з цим завданням справилися оперативно і якісно, а інші не виконали своїх обов’язків».

Очільник Тернополя каже, що за ці два дні у міську раду надійшло понад 200 скарг. І більша частина з них – на неякісну роботу саме обслуговуючих підприємств.

«Також була частина скарг, де люди скаржаться на голів будинкових комітетів, які відмовилися подавати тепло, аргументуючи це додатковими витратами. Декілька керівників дошкільних навчальних закладів взяли на себе відповідальність не включати опалення, але це питання вирішено, тепло там подано і наразі 99% всіх будівель міста забезпечено теплоносієм», – додає Сергій Надал.

Довідка: З питань підключення тепла у будинках необхідно звертатися у ЖЕКи, ОСББ, керівників будинкових комітетів або у службу 15-80.

 Тернопільська міська рада

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше