З 1 грудня у нашому місті починає працювати новий корисний сервіс «Сіті-бот Назар»

З 1 грудня у нашому місті починає працювати новий корисний сервіс «Сіті-бот Назар»

  • Сіті-бот Назар сповіщає мешканців міста щодо планових та аварійних відключень міських комунікацій (вода, світло, газ, опалення тощо) за вказаною адресою.
  • Оскільки сіті-бот поєднаний з системою у якій працює контакт-центр та всі комунальні служби Тернополя, мешканці зможуть отримувати найоперативнішу та найактуальнішу інформацію щодо вимкнень міських комунікацій у своїй оселі, причинам вимкнення та строкам поновлення.
  • Через сіті-бота можна буде подати заявку щодо відсутності води чи світла в оселі, або якої-небудь аварійної ситуації на вулиці (відкритий люк, обірваний кабель, тощо). І це далеко не всі можливості «Назара».

Для використання сервісу необхідно зі свого смартфону, на якому має бути встановлено Viber чи Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати потрібний месенджер. Все дуже просто та швидко!

 

 

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше