Про організацію конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Тернополі

З метою забезпечення належного утримання багатоквартирних будинків міста, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 24.06.2004 № 1875-IV, пункту 5 статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Тернопільської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доручити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради виступити організатором конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Тернополі щодо будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, та здійснити організаційні заходи щодо підготовки та проведення конкурсу в установленому законодавством порядку.
2. Створити конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Тернополі та затвердити її склад згідно з додатком 1 (додається).
3. Затвердити Положення про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Тернополі згідно з додатком 2 (додається).
4. Доручити конкурсній комісії з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Тернопіль:
4.1. Розробити план роботи з підготовки та проведення конкурсу з призначення управителя
багатоквартирного будинку в місті Тернополі.
4.2. Сформувати об’єкти конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Тернопіль та визначити технічні характеристики багатоквартирних будинків.
4.3. Розробити конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Тернополі.
5. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення з додатками та інформацію про проведення конкурсу в місцевих друкованих засобах масової інформації та розмістити інформацію про проведення конкурсу в інших засобах масової інформації.
6. Виконавцям послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які здійснюють свою діяльність на території міста Тернопіль, ознайомити співвласників
багатоквартирних будинків міста з даним рішенням.
7. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 26.04.2017 № 307 «Про створення комісії з проведення конкурсного відбору та визначення управителів багатоквартирних будинків у місті Тернополі».
8. Установити, що до моменту укладення з переможцями конкурсу договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком, послуги з утримання таких будинків і споруд та прибудинкових територій продовжують надавати виконавці послуг, які надавали відповідні послуги до проведення визначеного цим рішенням конкурсу.
9. Установити, у разі якщо на дату проведення конкурсу співвласниками обрано управителя будинку чи створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, дане рішення на
такі будинки не розповсюджується.
10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.

Додатки

Тернопільська міська рада

Файли Cookie
Сайт ПП Східний масив не зберігає дані, але використовує cookies щоб працювати правильно Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.
Детальніше